Leveringsbetingelser

Betingelser ved levering med transportør og levering til kantsten

Når du køber din vare, kan du vælge at få den leveret til din bolig med Vamdrup Møbelhus´ egne chauffører

Det er dit ansvar, at den aftalte leveringsadresse og leveringstidspunktet er korrekt, og at du er hjemme i det aftalte tidsrum. Kan du ikke være hjemme, skal du kontakte Vamdrup Møbelhus på telefon 70 20 00 14.

Indbæring af varer
Vi leverer dine varer på det sted på adressen, som du har bestemt – forudsat at der er fri passage. Inden vi leverer dine varer, bedes du derfor sikre, at der er fri og uhindret adgang til det sted i boligen, hvor dit møbel skal placeres. Det vil sige, at varen kan passere trappeopgange, døråbninger, entré og lignende. Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, og varen skal tages med retur, tilbageholder vi fragtgebyret, og vi opkræver fragtgebyr for en evt. ny levering.

Af arbejdsmiljømæssige hensyn kan varer på over 70 kg kun leveres, hvor det er muligt at anvende tekniske hjælpemidler – og ellers kun til første hindring. Vi har desværre ikke mulighed for at skille varerne ad på adressen.

Accepterer du udpakning af varen for at lette indbæring, sker det på eget ansvar.

Bemærk, at vores chauffører af lovgivningsmæssige hensyn ikke må tage deres sko af under levering. Det kan derfor være en god idé at afdække gulvet, og dette skal være gjort, inden chaufførerne ankommer på adressen. Vamdrup Møbelhus kan ikke stilles til ansvar for evt. rengøring af gulvbelægning/tæpper ved mangelfuld eller manglende afdækning.

Gode råd ved køb af store/tunge møbler
Når du køber store/tunge møbler, henviser vi i øvrigt til vores “Leveringsråd”, hvor du kan læse mere om, hvad du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med din levering.

Forgæves levering
Hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, tager vi din vare med retur til vores lager, og du må påregne ekstra fragtgebyr og ekstra leveringstid for en evt. ny levering.

Gode råd om levering