Stolebussen kører hjem til dig
Vi kører ud i hele Sønderjylland bl.a. Kolding og Esbjerg

Hvis du ikke kan komme til Vamdrup Møbelhus, så må Vamdrup Møbelhus komme til dig. Vores stolebus kører rundt i hele Sønderjylland – fra Kolding i øst til Esbjerg i vest – og fremviser vores store udvalg af senior- og løftestole. Det er vigtigt at sidde godt, og vi tilpasser derfor senior- og løftestole efter dine ønsker og behov. Vi har også et stort udvalg af lækre lænestole.

Prøv senior- og løftestole i dit eget hjem

Vores stolebus kan fremvise op til fem forskellige modeller i dit hjem, og opmåling, højdetilpasning samt valg af stof, skind, materialer og farver kan klares på stedet.

Kendetegnende ved alle vores senior- og løftestole er høj kvalitet og optimal komfort. Bestil stolebussen og få den optimale løsning.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os på tlf. 70 20 00 14 og spørg efter stolebussen. Vi kører i hele Sønderjylland herunder bl.a. Kolding og Esbjerg.

Eventuelle behov

Hjælp til “stå op”
Hjælp til rollator
Hjælp til kørestol
Hjælp til god siddekomfort

Hjælp til benløft
Hjælp til 120 kg+
Hjælp til liggefunktion
Hjælp til trådløse funktioner

Bestil stolebussen online her

Send os en forespørgsel via kontaktformularen, så hører du tilbage fra os hurtigst muligt. Stolebussen kører rundt i hele Sønderjylland – fra Kolding i øst til Esbjerg i vest.